Pages

Labels

29 Eylül 2016 Perşembe

Boston - Alışveriş Merkezleri


PRUDENTIAL CENTER
http://www.prudentialcenter.com/
Prudential Center Haritası
Bir alışveriş merkezi düşünün, tam şehrin ortasına kurulmuş ve en önemli caddelere çıkışı olan. İşte buranın adı Boston'un simgelerinden biri olan Prudential Center. Bu özelliği ile Boston'un bir ucundan diğer bir ucuna geçiş sağlayabiliyorsunuz. Kış aylarında soğuktan yaz aylarında ise sıcaktan kaçarak, gidiş güzergahınızı eğlenceli hale getirmek için ideal bir mekan. Ayrıca hem bünyesinde bulundurduğu ünlü markalarla bir alışveriş merkezi hem de düzenlediği etkinliklerle eğlence ve kültür merkezi özelliği taşıyor. Bizim merkezdeki favorilerimiz arasında, Barnes&Noble BookSeller Kitapçısı vardı. Rengarenk dekoru ile Minik Kaşifler'i cezbeden çocuk bölümünde kaşifler, kitaplarını incelerken, sizin de hemen çocuk bölümüne bakan Starbucks'ta çay veya kahvenizi yudumlama fırsatınız olabiliyor. Bir çok restoran arasında da The Cheesecake Factory, hem çalışanlarının güler yüzlü olması hem de çocuk menülerinin detaylı olması açısında her zaman tercih nedenimiz oldu.
Her ay çeşitli etkinlikler düzenleniyor, bu nedenle web sitesini kontrol etmenizi öneririm. Biz, yaz döneminde Boston'da bulunduğumuz için en az iki kere iç bahçesindeki açık hava çizgi sinema etkinliğine katıldık. Gerçekten de çocuklar için de çizgi film seven ebeveynler için de çok keyifli bir ortam oluyor. Tabiiki Elsa'sız olmaz diyorum:)
Barnes&Noble BookSeller Kitapçısı
Prudential Center İç Bahçesi
Açık Hava Çizgi Sinema Etkinliği Öncesi
Prudential Center İç Bahçesi
Açık Hava Çizgi Sineması 

FANEUIL HALL MARKETPLACES
http://www.faneuilhallmarketplace.com/

Faneuil Hall Alışveriş Merkezi,  Freedom Trail-Özgürlük Yolu tur güzergahı üzerinde bulunuyor. Quincy Market'i çevreleyen Güney-Kuzey Marketleri daha çok giyim üzerine dükkanlardan ; Quincy Market ise her türlü yemek çeşidini bulabileceğiniz dükkanlardan oluşuyor. Kışın burada bulunanlar için, Yeniyıl'da büyük bir çam ağacının da marketin süslemelerine eklendiğini belirtmek isterim. Hazır buraya kadar gelmişken de Boston Chowda' da damak tadınıza göre deniz ürünlerinden oluşan bir çorba içebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder